2016

Dior Sauvage EdT

Dior Sauvage

Jämför pris

2015

Dior Homme Eau for Men EdT

Dior Homme Eau for Men

Med parfymen Dior Homme Eau for Men ville parfymören Francois Demachy skapa en parfym som var annorlunda de andra herrparfymerna som finns på marknaden. Med sin friska och fräscha ton har han skapat en parfym som går sin egen väg och skapats för mannen med mottot: Dream like you’ll live forever. Live like you’ll die today.

Jämför pris

2014

Ralph Lauren Polo Red EdT

Ralph Lauren Polo Red

Ralph Lauren har en lång tradition av att skapa parfymer som når stor framgång, så gjorde man även 2014 då Polo Red vann den kanske mest prestigefyllda utmärkelsen på Fifi awards. Parfymen hyllar den röda färgen och har rött som genomgående tema, från flaskans färg till dess ingredienser. Den innehåller bland annat röd grapefrukt, tranbär, röd saffran som landar i en bas av rött trä och bärnsten. Det är en maskulin doft som signalerar styrka och karaktär skapad av Olivier Gillotin.

Jämför pris

2013

Tom Ford Noir EdP

Tom Ford Noir

2013 skapade Tom Ford en maskulin motsvarighet till sin parfym Violet Blonde. Parfymen som fick namnet Tom Ford Noir blev en succé och var enligt Tom Ford själv den parfym han var mest nöjd med att ha lanserat och fått bidra med. Det är en komplex parfym som har en kryddig och mystisk framtoning men samtidigt lyckas behålla sin elegans.

Jämför pris

2012

Gucci Guilty Homme EdT

Gucci Guilty Homme

Jacques Huclier skapade 2011 parfymen Gucci Guilty Homme som en motsvarighet till den kvinnliga versionen Gucci Guilty. Parfymen är skapad för att fånga uppmärksamheten och fungera som en magnet för mannen som vet vad han vill ha. Det är ingen tvekan om att det här är parfymen för den maskulina mannen.

Jämför pris

2011

Chanel Bleu de Chanel EdT

Chanel Bleu de Chanel

Jacques Polge är parfymören som skapar framgångsrika parfymer på löpande band. Hans näsa har en extrem förmåga att kombinera och balansera dofter med stor precision. 2011 lyckades han med bedriften att vinna en Fifi award med sin parfym Bleu de Chanel. Chanel Bleu de Chanel är en aromatisk doft med tydliga inslag av trä som är skapad för den trygga mannen.

Jämför pris

2010

Tom Ford Grey Vetiver EdP

Tom Ford Grey Vetiver

Tom Ford Grey Vetiver lanserades 2009 och blev genast en storsäljare som fångade allmänhetens och experternas uppmärksamhet vilket 2010 ledde till en Fifi award. Parfymen karaktäriseras av sin tydliga doft av Vetiver, som är ett slags gräs med sitt ursprung i Indien, samtidigt som den har inslag av trä och citrus som tillsammans skapar en åtråvärd doft. Flaskan har fått samma design som Tom Fords tidigare maskulina lanseringar.

Jämför pris

2009

Sean John I Am King EdT

Sean John I Am King

Sean John I Am King är skapad för mannen med det stora självförtroendet, som tror på sig själv och sin egen förmåga att utstråla styrka och attityd. Det självsäkra namnvalet talar för sig själv och något annat än framgång var aldrig aktuellt när Sean John lanserade sin blivande storsäljare och pristagare.

Jämför pris

2008

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme EdT

Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana fortsätter att leverera populära parfymer. Med tydliga inslag av citrus är Dolce & Gabbana Light Blue en fräsch och frisk parfym som har förmågan att höja stämningen och sprida ljus i tillvaron. En sofistikerad doft som inte gör dig besviken.

Jämför pris

2007

Viktor & Rolf Antidote EdT

Viktor & Rolf Antidote

Viktor & Rolf Antidote är en orientalisk parfym som landar i sin varma bas med träiga inslag. Den sprider ett lugn omkring sig och beskrivs som "ett magiskt elixir som har förmågan att vända allt det negativa till något positivt". Parfymörerna bakom parfymen är Alienor Massenet och Pierre Wargnye.

Jämför pris

2006

Armani Code Pour Homme EdT

Armani Code

Armani har skapat många klassiska parfymer, Armani Code är en av dem och bevisade det 2006 genom att vinna en Fifi award. Med sin tydliga topp av citrus där bergamott och citron balanseras mot varandra landar den senare i de varmare tonerna av läder och tobak. Parfymen är skapad av de välrenommerade parfymörerna Antoine Lie, Antoine Maisondieu and Clement Gavarry.

Jämför pris

2005

Burberry Brit Men EdT

Burberry Brit for Men

Burberry Brit for Men är en modern, avslappnad parfym som lyckas behålla sin elegans och brittiska stilfullhet. Parfymören Antoine Maisondieu lyckades med konstverket att skapa en parfym som sållar sig till skaran av klassiska parfymer.

Jämför pris