2016

Marc Jacobs Decadence EdP

Marc Jacobs Decadence

Jämför pris

2015

Armani Si EdP

Giorgio Armani Sí

Giorgio Armani Sí är en elegant parfym som den medvetna kvinnan använder vid alla olika tillfällen, från vardag till fest. I samband med lanseringen stod det klart, efter en lång tids spekulationer att personen som pryder reklamomslagen är skådespelerskan Cate Blanchett. Parfymören som skapat denna fabulösa parfym är Christine Nagel.

Jämför pris

2014

Estee Lauder Modern Muse EdP

Estée Lauder Modern Muse

När Estée Lauder lanserade Modern Muse gjorde man det som ett första steg i att återta platsen bland de ledande parfymhusen efter en lång tids frånvaro. Succén dröjde inte länge och redan året efter vann man en prestigefylld trofé på Fifi awards. Parfymen symboliserar den moderna, självständiga kvinnan med det stora självförtroendet.

Jämför pris

2013

Marc Jacobs Dot EdP

Marc Jacobs DOT

2012 lanserade Marc Jacobs sin nya parfym DOT. En fräsch parfym vars toner är ljusa där fruktiga toner blandas med blommor och exotiska inslag. En parfym som besitter förmågan att lätta upp stämningen och sprida glädje runt sig. Marc Jacobs DOT är det framgångsrika resultatet av samarbetet mellan parfymörerna Annie Buzantian och Ann Gottlieb.

Jämför pris

2012

Tom Ford Violet Blonde EdP

Tom Ford Violet Blonde

Tom Ford Violet Blonde är den första av tre parfymer som lanseras i hans nya självbetitlade kollektion. Violet Blonde är en glamourös, sofistikerad parfym med tydliga inslag av viol, en parfym för den medvetna och självsäkra kvinnan. Ansiktet utåt för reklamkampanjen är den blonda modellen Lara Stone.

Jämför pris

2011

Gucci Guilty Woman EdT

Gucci Guilty for Woman

Gucci Guilty lanserades 2010 och är en parfym med tydliga inslag av mandarin, persika, rosépeppar och patchouli. Det är en glamourös parfym skapad för den modiga, djärva och sexiga kvinnan som gillar fester och andra tillställningar där hon får släppa loss.

Jämför pris

2010

Marc Jacobs Lola EdP

Marc Jacobs Lola

När Marc Jacobs lanserade Lola var succén ett faktum, det blev en storsäljare som nådde stor framgång och belönades välförtjänt med en Fifi award. Parfymörerna bakom Marc Jacobs Lola är Calice Becker och Yann Vasnier. Parfymen har inslag av bland annat rosor, päron, rosépeppar och grapefrukt.

Jämför pris

2009

Gwen Stefani LAMB EdP

Gwen Stefani L.A.M.B

L.A.M.B är en ljus, fräsch och ren doft som piggar upp med sin närvaro. Dess feminina noter innehåller tydliga inslag av blommor som landar i en bas av sensuell mysk. Parfymen är skapad av Firmenich, ett av de ledande parfymhusen som skapat mängder av framgångsrika parfymer.

Jämför pris

2008

Marc Jacobs Daisy EdP

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy är en parfym skapad för den sofistikerade, förföriska och bländande kvinnan som ändå smälter in med sin enkelhet. Marc Jacobs Daisy har i sina första noter tydliga inslag av blommiga, fräscha toner som sedan landar i en trygg bas av trä och mysk. Alberto Morillas, den framgångsrike parfymören har här lyckats skapa en modern klassiker.

Jämför pris

2007

Juicy Couture Juicy Couture EdP

Juicy Couture Juicy Couture

Juicy Couture blev efter att den lanserats en omedelbar succé, dess blommiga och fruktiga toner tilltalade såväl folket som kritikerna och den belönades med en Fifi award. Juicy Couture är en parfym med många ansikten. Parfymören Harry Fremont har lyckats balansera tonerna så att den är lätt, fräsch och sexig utan att ta för stor plats.

Jämför pris

2006

Narciso Rodriguez For Her EdP

Narciso Rodriguez for Her

Narciso Rodriguez for Her är en parfym för den moderna och fria kvinnan som är medveten om sin sexualitet. Med tydliga inslag av sensuell mysk är det ett medvetet val av parfymörerna Christine Nagel och Francis Kurkdjian att spela på kvinnans sensuella, lustfyllda och förföriska sidor.

Jämför pris

2005

Prada Prada EdP

Prada Prada

Prada by Prada är en orientalisk parfym som är den första parfymen som Prada lanserade för försäljning utanför sina egna butiker. Parfymen har genomgående tydliga toner av bärnsten som ger den dess karaktäristiska doft. En tilltalande parfym som haft stor genomslagskraft och placerat Prada bland de stora parfymhusen.

Jämför pris