2016

John Varvatos Dark Rebel EdT

John Varvatos Dark Rebel

En elegant svart flaska tätt insvept i läderband, dekorerad med en svart mössa med silver Fleu de lis design. Näsan bakom denna doft är Rodrigo Flores-Roux.

Jämför pris

2015

By Kilian Intoxicated EdP

By Kilian Intoxicated

By Kilian Intoxicated lanserades 2014 och vann 2015 en Fifi award för sin rena, stilfulla och tidlösa design. Parfymören som skapat denna kryddiga parfym är Calice Becker. By Kilian Intoxicated innehåller noter av muskot, kaffe, kardemumma och kanel. Den är med sin balanserade doft en parfym som passar både kvinnor och män.

Jämför pris

2014

Bottega Veneta Pour Homme Extreme EdT

Bottega Veneta Pour Homme

Bottega Veneta Pour Homme är en komplex parfym med dofter från hela världen som representerar naturen och dess krafter. Parfymörerna Daniela Andrier och Antoine Maisondieu har kombinerat dofter från Sibirisk tall, andalusisk labdanum, bergamott från Kalabrien, enbär från Balkanhalvön, jamaikansk peppar, kanadensisk grankåda och indonesisk patchouli.

Jämför pris

2013

Mont Blanc Legend EdT

Mont Blanc Legend

Mont Blanc Legend är en subtil men ändå maskulin parfym med slående kontraster. Det här är parfymen för den modiga mannen med stort självförtroende som lever ett passionerat liv. Flaskans design är minimalistisk och lyxig, något som återspeglar innehållet och dess doft.

Jämför pris

2012

Liz Claiborne Curve Appeal for Men EdT

Liz Claiborne Curve Appeal

Liz Claiborne Curve Appeal lanserades 2011 och nådde genast stor framgång med sin fräscha, energiska och återupplivande doft. Curve Appeal är parfymen för den sexiga mannen som gärna fångar andras uppmärksamhet. Doften innehåller noter av bland annat bergamott, mandarin, kardemumma, bärnsten och mysk.

Jämför pris

2011

Marc Jacobs Bang EdT

Marc Jacobs Bang

En parfym för den moderna mannen med det unga sinnet. En maskulin parfym med inslag av svart, vit -och rosépeppar efter önskemål från självaste Marc Jacobs som ville skapa en parfym som han själv hade älskat. Parfymören Ann Gottlieb fick uppdraget och lyckades balansera peppardoften med bland annat vetiver, vitmossa och träiga maskulina noter.

Jämför pris

2010

John Varvatos Artisan EdT

John Varvatos Artisan

John Varvatos Artisan lanserades 2009 och har en doft med toner av citrus och örter som minner om våren och dess uppvaknande. Dess unika vävda flaska skapades av John Cisler Design och belönades välförtjänt med en Fifi award för bästa design. Artisan innehåller noter av mandarin, apelsin, lavendel och en doftkombination av tre olika sorters ingefära.

Jämför pris

2009

Rocawear 9IX EdT

Rocawear 9IX

Det här är Rocawears första parfym som lanseras på marknaden. 9IX riktar sig till den yngre storstadsmannen med ett modernt sinne. Parfymen är skapad av parfymhuset IFF och innehåller noter av mandarin, koriander, lavendel, bärnsten och mysk. Flaskan har en ren och modern design som även den tilltalar den unga mannen med en känsla för stil.

Jämför pris

2008

Armani Attitude Pour Homme EdT

Giorgio Armani Attitude

Giorgio Armani Attitude vann en Fifi award för bästa design med sin flaska formad som en klassisk tändare. Parfymen är skapad av de tre parfymörerna Alberto Morillas, Annick Menardo och Olivier Cresp. Kompositionen är skarp, intensiv och maskulin och tilltalar den eleganta, vågade och medvetna mannen.

Jämför pris