Om Oss

ParfymerOnline.se är jämförelsetjänst inom parfym och skönhetsprodukter. Vi samlar in produkter från ett stort antal populära webbutiker online och gör det enklare för dig att jämföra & hitta just den parfym du söker. De flesta butiker säljer samma parfymer men till olika priser, fraktpris och leveranstid.

Vår tjänst gör det mycket lättare för dig att se vilken butik som har lägst pris och uppfyller dina önskemål. Med Parfymer Online slipper du leta runt bland flera olika webbutiker utan du kan snabbt se vilka butiker som säljer den parfymen du letar efter. Du sparar både tid och pengar. Med hjälp av information om doftnoter så kan du även enkelt hitta nya parfymer som liknar din favoritparfym. Du kan också se vilka andra parfymer som parfymören har skapat.

Vi säljer inga produkter själva utan fungerar som länk mellan dig och webbutiker. För dig som användare är tjänsten helt gratis. Vi tar en avgift från de butiker som är med på sidan.


Produktinformation

Vi hänvisar alla frågor gällande produkterna som visas på vår webbplats till webbutikerna själva. Vi uppdaterar priser och lagerstatus dagligen men vi har inga möjligheter att göra uppdateringar i realtid. Därför bör du alltid kontrollera pris och innehåll innan du slutför köpet hos webbutiken. Vi reserverar oss från eventuella informationsfel.

Företaget

ParfymerOnline.se är en jämförelsetjänst som idag ägs och drivs av bolaget Invoke AB med säte i Uppsala, Sverige.

Samarbete

Vill du finnas med på sidan eller har förslag på andra samarbeten så får du gärna höra av dig till oss så återkommer vi till dig.

Varför köpa parfymer online?

De flesta är vana med att köpa parfym i en vanlig fysisk butik. Fördelarna med detta är naturligtvis att du har möjlighet att lukta på parfymen direkt och testa olika sorter. Nackdelarna är dock att utbudet ofta är begränsat och att priserna vanligtvis är ganska höga. Dessutom tar det också en hel del tid att springa runt bland butiker och leta parfym. Skulle du även bo på landsbygden eller i en mindre ort så blir det än mer besvärligt att hitta det du söker. De höga priserna har också gjort att många har som vana att köpa parfym på Tax-free när man är ute och reser, men på senare år har Tax-free butikerna fått en ny utmanare - nämligen onlinebutikerna.

Den sista tiden så har det ju blivit allt vanligare att köpa parfymer online och fördelarna är uppenbara. Framförallt kan onlinebutikerna ofta sälja sina parfymer till betydligt lägre priser än de fysiska butikerna och det är inte heller ovanligt att deras priser är lägre än Tax-free. Dessutom så är utbudet av parfymer på nätet väldigt stort och du kan i lugn och ro leta dig fram till den parfym du söker. Med tjänster som ParfymerOnline.se så har du även möjlighet att på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på parfymer och leta dig fram med hjälp av varumärken, doftnoter och parfymörer.

Vi på ParfymerOnline har naturligtvis också ambitionen att bara lista seriösa butiker som garanterar att deras parfymer är äkta och inte defekta på något vis. Butikerna ska också ha säkra betallösningar och erbjuder i de flesta fall även betalning via faktura. Normalt så har du din parfym inom ett par dagar.