2016

Marc Jacobs Decadence EdP

Marc Jacobs Decadence

Denna rika och elegant sammansättning skapades i samarbete med parfymör Annie Buzantian. Flaskans design är en symbol för överflöd och glamour och påminner om en smaragdgrön handväska med python mönster, guldkedja och svart tofs.

Jämför pris

2015

Marc Jacobs Daisy Dream EdT

Marc Jacobs Daisy Dream

Daisy Dream av Marc Jacobs lanserades 2014 som ett mer sofistikerat och eteriskt alternativ till originalet Daisy som funnits på marknaden sedan 2007. Daisy Dream innehåller fruktiga och blommiga toner som skapar dess oemotståndliga doft. Flaskans design är tydligt inspirerad av namnet, Daisy Dream, och är utsmyckad med vackra tusenskönor.

Jämför pris

2014

Marc Jacobs Honey EdP

Marc Jacobs Honey

Marc Jacobs Honey är en parfym som har en fruktig och blommig doft med toppnoter av päron, mandarin och punch. Hjärtat består av kaprifol och persika som sedan landar i basen som har en behaglig mjuk doft av honung och vanilj. Marc Jacobs Honey är skapad av parfymörerna Annie Buzantian och Ann Gottlieb och lanserades 2013.

Om du gillade den originella Dot från Marc Jacobs som liknar en nyckelpiga så kommer du absolut att älska Honey som har en flaska som ser ut som ett litet bi!

Jämför pris

2013

Balenciaga Florabotanica EdP

Balenciaga Florabotanica

Balenciaga Florabotanica är en förförisk doft skapad av Olivier Polge och Jean-Christophe Herault. Florabotanica riktar sig till den yngre moderna kvinnan och innehåller toner av bland annat mint, nejlika, rosor och bärnsten. Doften besitter en stark dragningskraft och bärs av kvinnan som väcker uppmärksamhet.

De olika aspekterna av Nicholas inspiration återspeglas i flaskan. Den rika och överraskande blandningen av arkitektoniska linjer, levande färger och giftiga blommor som är kännetecken för Balenciaga är överförda till Florabotanicas unika förpackning.

Jämför pris

2012

Prada Candy EdP

Prada Candy

Prada Candy lämnar ingen oberörd. Dess moderna karamellnoter utgör basen i denna livliga och utmärkande doft. Prada Candy återspeglar kreativitet och parfymören Daniela Andrier har här lyckats balansera alla de dofter som parfymen besitter. Bensoen, mysk, vanilj och karamell kombineras och skapar en elegant men livlig parfym.

Jämför pris

2011

Gucci Guilty Woman EdT

Gucci Guilty

Det här är parfymen för den glamourösa, modiga och sexiga kvinnan som gärna fångar andras uppmärksamhet. Med sin kombination och välavvägda balans av mandarin, bärnsten, rosépeppar och persika är det här en parfym som passar kvinnan som gillar fester och sociala tillställningar. Flaskans guldfärgade design utstrålar klass och glamour.

Jämför pris

2010

La Prairie Life Threads Platinum EdP

La Prairie Life Threads Platinum

La Prairies kollektion Life Threads lanserades 2009 och blev en omedelbar succé. Life Threads blev med sin design belönad med en Fifi award för sin moderna och stilfulla design. Kollektionen består av tre parfymer: Gold, Silver och Platinum, som alla klär olika tillfällen och representerar kvinnans känslor.

Jämför pris

2009

AVON Bond Girl 007 EdT

Avon Bond Girl

Avon Bond Girl är en feminin, glamourös och sexig doft från parfymhuset Firmenich. Toppnoterna består av persika och apelsin som övergår till hjärtat av jasmin, fresia och orkidé. I basen balanseras mysk, bärnsten och patchouli och skapar en trygg doft som utmärker den självständiga kvinnan.

Jämför pris

2008

Marc Jacobs Daisy EdT

Marc Jacobs Daisy

När Marc Jacobs lanserade Daisy så var succén ett faktum. Sedan lanseringen har en mängd varianter av parfymen släppts, alla med sin egen nisch men med utgångspunkten i Marc Jacobs Daisy. Doften balanseras av noter från jordgubb, viol, grapefrukt till basen av mysk, vanilj och vitt trä. Flaskan har en klassisk och tidlös design där locket pryds av tre tusenskönor.

Jämför pris