1

Lancome La Nuit Tresor EdP

Lancome La Nuit Tresor

Lancome lanserade i februari 2015 sin parfym La Nuit Tresor, parfymen är en uppföljare och vidareutveckling av orginalet Tresor som lanserades på marknaden redan 1990. Parfymen är skapad i ett samarbete mellan de kända parfymörerna Christophe Raynaud och Amandine Marie. Lancome La Nuit Tresor blev snabbt en populär doft och nådde stora framgångar.

Parfymen beskrivs som ett afrodisiakum med toner av vanilj, orchidé, svart ros och även rökelse. I mångas ögon är det här 2015-års bästa parfym och utsågs av läsarna på parfymforumet Fragrantica till årets damparfym.

Reklamomslagen för parfymen pryds av Penélope Cruz och Ilay Kurelović. Fotot för kampanjen står Mert Alas och Marcus Piggott för. Flaskans design är modern i form av en diamant och pryds även med en svart ros.

Jämför pris

2

Armani Si EdP

Giorgio Armani Si

Giorgio Armani forsätter att lansera framgångsrika parfymer. Under 2015 lanserade man en ny version av av parfymen Sí.

Sí från Giorgio Armani utsågs av den prestigefyllda branschorganisationen FIFI till årets damparfym för år 2015 (Women's Fragrance of the Year - Luxe). Giorgio Armani Sí från 2015 är en lättare och blommigare variant av sin föregångare från 2013. Det är en frisk doft som utstrålar romantik och ungdomlighet. Bland toppnoterna och i hjärtat finns toner av svarta vinbär, grönt päron, bergamott, mandarin, rosor, och fresia. Doften landar sedan i sin bas av mysk, bärnsten, vanilj och patchouli.

Den pribelönade skådespelerskan Cate Blanchet har återigen fått äran att pryda reklamkampanjerna för Giorgio Armani Sí.

Jämför pris

3

Lady Gaga Eau De Gaga EdP

Eau De Gaga från Lady Gaga

Lady Gaga lanserade under 2015 sin andra parfym, Lady Gaga Eau de Gaga. Den första, Fame, gjorde succé och vann priser både i Sverige och i Kanada. Lady Gaga pryder själv omslagen och reklamkampanjerna för parfymen. Parfymen är tänkt att passa både män och kvinnor även om den fått störst genomslagskraft hos kvinnorna världen över.

Eau de Gaga utsågs 2015 till den bästa kändisparfymen av läsarna på parfymsajten Basenotes. Parfymen består av flera doftnoter som lindar in dess hjärta bestående av vit viol och landar sedan i sin sensuella bas av läder.

Jämför pris

4

Justin Bieber Girlfriend EdP

Girlfriend Justin Bieber

Fick FIFI´s utmärkelse för Women's Fragrance of the Year - Broad Appeal (Popular Appeal)

Jämför pris

5

Nina Ricci L'Extase EdP

Nina Ricci L’Extase

Nina Ricci L’Extase är en doft från 2015 med orientaliska noter som skapats av den berömda parfymören Francis Kurkdjian. Francis Kurkdjian har skapat en mängd parfymer som nått stor framgång på marknaden och även skapat sitt eget märke, Maison Francis Kurkdjian.

Nina Ricci L’Extase är inspirerad av en kvinnas erotiska fantasier och bjuder in till att befria dina fantasier och ditt sinne. Denna orientaliska, blommiga doft har tydliga toner av kronblad, rosor, bärnsten och mysk, något som framhäver dess sensuella och varma doft.

Reklamkampanjen för parfymen pryds av den franska modellen Laetitia Casta. Flaskans design är klassisk för Nina Ricci och går i lila med ett svart satinband runt halsen. L’Extase är den tredje beståndsdelen för parfymhuset Nina Ricci där de två tidigare är L'Air du Temps och Nina.

Jämför pris

6

Narciso Rodriguez Narciso EdT

Narciso Eau de Toilette

Narciso Rodriguez fortsätter att lansera populära parfymer år efter år. 2015 är inget undantag, Narciso Eau de Toilette är en av årets mest uppskattade parfymer.Narciso Rodriguez behåller sin minimalistiska design även på den här parfymen, flaskan är enkel, fyrkantig och svart men ändå stilfull. Narciso Eau de Toilette är en nyutgåva av parfymen Narciso Eau de Parfum som gavs ut 2014. Tonerna i nylanseringen påminner mycket om sin föregångare. Skillnaden ligger i toppnoterna där dofterna och sammansättningen nu består av pion och bulgarisk ros. Hjärtat domineras fortfarande av mysk som sedan i basen övergår i cederträ och vetiver.

Jämför pris

7

Gucci Bamboo EdP

Gucci Bamboo

Gucci Bamboo lanserades under våren 2015 och blev snabbt en populär doft. Namnet Bamboo kommer från Guccis redan existerande kollektion av accessoarer. Parfymen är tänkt att vara förtroendeingivande och passa den moderna kvinnan. Doften är bahaglig och mild där dess toppnoter är bergamott och citrus som i hjärtat övergår till de exotiska tonerna av ylang-ylang, lilja och apelsin. Basen består av intensiva toner av sandelträ, vanilj och bärnsten och utgör grunden av parfymen. På reklamkampanjen för Gucci Bamboo syns skådespelerskan Gal Gadot. I samband med att parfymen lanserades så lanserades även en body lotion, duschkräm och deodorant under samma namn, Bamboo.

Jämför pris